Victoria’s Secret melekleri Miami’de

Victoria’s Secret’ın katalog çekimleri için Miami’de buluşan ünlü modeller Jasmine Tookes, Martha Hunt, Josephine Skriver, Elsa Hosk, Taylor Hill ve Lais Ribeiro, çekimler sırasında eğlenceli anlar yaşadı.

Fotoğraf çekimi nedeniyle plajın bir bölümü kapatılırken, çevredekiler meleklerin şovunu meraklı bakışlarla izledi. Set aralarında oyunlar oynayan melekler, bir ara Lais Ribeiro’nun kullandığı cipe binerek objektiflere poz verdi.


Meleklerin modelliğini üstlendiği yeni plaj giyim modellerinin yer alacağı Victoria’s Secret kataloğu nisan ayında yayınlanacak.


Melekler Miami plajında Martha Hunt Elsa Hosk Lais Riberio Josephine Skriver Taylor Hill Jasmine Tookes Victoria’s Secret melekleri, Miami plajlarını salladı! Ünlü modellerin görev aldığı fotoğraf çekimi renkli anlara sahne oldu








Victoris’s Secret meleklerinden Jasmine Tookes, firmanın Paris’te düzenlediği Fashion Show defilesinde ‘fantezi sutyen’in modelliğini üstlendikten sonra kariyerinde sınıf atladı. Maxim Dergisi’nin şubat sayısına birbirinden seksi pozlar veren 25 yaşındaki Tookes, kariyerindeki gelişmelerden hoşnut olduğunu ve ‘fantezi sutyen’in kendisine şans getirdiğini açıkladı.





Victoria’s Secret Fashion Show 2016 dün gece Paris’e görkemli bir şovla gerçekleşti. Lady Gaga, Bruno Mars, The Weeknd yılın moda şovunda sahne alırken Irina Shayk ve Bella Hadid bu yıl ilk kez Victoria’s Secret podyumunda yürüdü. 






























































İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*