Tightlighting nedir?

Güzellik tutkusu sınır tanımıyor. Amerikalı kadınlar, ünlü yıldızlara benzemek için ‘tightlighting’ yani kişiyi baştan aşağı değiştiren estetik paketini yaptırıyor.

Şimdilerde trend, tüm hatlarıyla ünlü yıldızların vücut ölçülerine sahip olmak. İngiliz Independent’ın haberine göre, ABD’de çok sayıda kadın Bella Hadid, Kendall Jenner, Jennifer Lopez veya Angelina Jolie gibi kalça, kol ve bacaklara sahip olabilmek için “tightlighting” adı verilen estetik cerrahi müdahaleye razı oluyor.

Kişinin vücut formunu baştan aşağı değiştiren tightligting paketleri kalça kaldırma, baldır implantları, konturlama ve liposuction uygulamalarını içeriyor. Kollar ve bacakların incelmesi için yağlar aldırılıyor ve deri gerdiriliyor. Kadınlar en çok Bella Hadid’in ölçülerini tercih ediyor. Mükemmel sonuç için de defalarca ameliyat oluyor, uzun ve ağrılı nekahat dönemi geçiriyor. Paketler en az 7 bin sterlinden (35 bin TL) başlıyor.

Bella Hadid’in öncesi ve sonrası



Fotoğraf 2009 yılında Sunnybrook Horse Show’da çekilmiş. Bela henüz 13 yaşında. Neden bir at yarışında diye soracak olursanız Bela Hadid’in şampiyon bir binici olduğunu bilmiyorsunuzdur. Biz de bilmiyorduk…



13 yaşında birine göre sizce de çok işi yok mu? Kariyerine erken başlayan Bela Hadid’in 2009’da çekilen bu fotoğrafı bir yarış sonrasına ait… Kazanmış gibi.



2010 yılında Bela 14 yaşında…



Bella Hadid’in bu fotoğrafı plastik cerrahi öncesinden. Bir fotoğraf sonra burun estetiğinin bir insanı nasıl değiştirdiğine şahit oluyoruz… Yıl 2010.



Ve yıl 2014… Tek kelimeyle büyük değişim! Burun estetiği ameliyatı geçiren Bella’nın geçen 4 sene içinde pek fotoğrafı bulunmuyor. Estetik operasyonun etkileriyle yüzünde açıkca belli oluyor Daha dolgun dudaklar, zarif bir burun…



Bella Hadid Teen Vogue ve Sportmax davetinde. 2014.



Bella Hadid 2015 The Daily Front Row Fashion Los Angeles ödül töreninde. Kim Kardashin’ın kontür denizine rağmen ödül törenine makyajsız gidebilen mankenlerden. Cildinin tazeliği ve burnuna yaptırdığı ufak bir töprüleme işlemi dışında gençliğinin güzelliğini taşıyor.



Bella Hadid 2015 Met Gala’da.



Bella Hadid 2015 CFDA Moda ödüllerinde.



Yaşı ilerlemeye başladıkça daha olgun hatlara sahip olmaya başlayan Bella Hadid’in bu fotoğrafı 2016 yılından. Ten rengine dikkat…



Ve 2017! Estetik ameliyatla başlayan değişimin geldiği son nokta. Bir burun estetiği ve belki biraz dudak dolgusundan sonra Bella Hadid çok iyi gözüküyor. Sağlıklı beslenme, spor ve uyku düzenine dikkat eden ünlü manken uzunca bir süre gündemde kalmaya devam edecek gibi…

Bella Hadid’in öncesi ve sonrası

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*