8 tırnak sorunu ve iyi gelen ürünler

Tırnakların görselliği kadar ister ojeli olsun ister ojesiz; önemli olan bir diğer kısım da tırnakların bakımıdır. Golden Rose tırnak bakımı ürünleriyle etkili tırnaklara sahip olmanın yanı sıra aynı zamanda bakımlı ve sağlıklı tırnaklara da sahip olabilirsiniz. Ürünler tırnak ve tırnak etlerinizin bakımını sağlarken aynı zamanda tırnaklarınızın ideal görünümüne de katkı sağlayacak olan tırnak bakım malzemeleri ile etkili tırnaklara sahip olmanızda size yardımcı olacaktır.

Golden Rose tırnak sorununa göre geliştirilmiş ürünler:

Nail Expert Black Diamond Hardener: İnce, kolay kırılan ve güçsüz tırnaklar için siyah elmas tozu içeren tırnak sertleştirici.

Nail Expert 4 in 1 Complete Care: Vitaminler, bitki ekstratları ve tırnak güçlendirici bileşenlerle zenginleştirilmiş bu ürün ; geliştirilmiş çift patentli formülü  ile 4 özelliği tek üründe sunuyor.

Nail Expert Cuticle Remover Gel : Tırnak etlerini hızlı ve nazik bir şekilde gidermeye yardımcı peeling jel.

Golden Rose tırnak bakım serisini incelemek için tıklayın!

Nail Expert Top Coat Mega Shine : Ojenin uzun süre ekstra parlak ve dayanıklı olmasını sağlayan Top Coat.

Nail Expert Beauty Oil Nail & Cuticle : Yumuşak ve pürüzsüz tırnak eti ve tırnaklar için Bitkisel Yağlar ve Vitamin E içeren bakım yağı.

Nail Expert Oxygen Nail Growth : Gelişmiş elma kök hücre kompleksi ve antioksidanlar içeren güçlü ve sağlıklı tırnak bakımı.

Nail Expert No More Bite: Acı Tırnak Solüsyonu ile tırnak ve tırnak eti yeme isteğini azaltır, tırnaklarınızın sağlıklı uzamasını destekler. Her yaştaki bayan ve erkekler için uygundur.

Nail Expert Smoothing Base Nail Foundation: Tırnak Düzleştirici ve Tırnak Fondöteni; mineral partikülleri içeren gelişmiş formülü ile tırnak yüzeyindeki çizgileri, pürüzleri doldurur ve kusurları kapatır. 

Golden Rose tırnak bakım serisini incelemek için tıklayın!

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*