Teknoloji indirimi !

Teknoloji indirimi !

Teknosa mağazalarında fotoğraf makineleri, kameralar, dijital görüntü ve ses sistemleri dahil birçok ürün, yılbaşına özel fiyatlarla tüketicinin beğenisine sunuluyor.

İSTANBUL

Türkiye’nin 73 ilinde 270’e yakın mağazasıyla hizmet veren teknoloji perakendecisi Teknosa, aralık ayı sonuna kadar devam eden indirim kampanyalarıyla yeni yılı karşılamaya hazırlanıyor.Yeni yıla yeni televizyonla girmek isteyen tüketiciler için Türkiye’de ilk ve sadece Teknosa mağazalarında satışa sunulan LG 42″ ve 47″ LW5400 serisi 3D TV modelleri, Remington traş makinesi hediyesi fırsatı ile satışa sunuluyor.

Kampanya dahilinde, Philips 3530 5+1 ev sinema sistemi ve Roadstar 7″ dokunmatik ekrana sahip TV’li araç multimedya sistemi de yılbaşı öncesi indirimli olarak tüketiciyle buluşuyor.
“Herkes için teknoloji” sloganıyla hizmet veren Teknosa, aralık ayı boyunca Canon, Kodak, Sony ve Samsung marka fotoğraf makinesi ve kamera modellerini de cazip fiyat avantajlarıyla tüketicilerin beğenisine sunuyor.

MP3 VE MP4 ÇALAR ALANLARA ÜCRETSİZ ŞARKI İNDİRME FIRSATI

Teknosa mağazalarında 31 Mart 2012’ye kadar devam edecek olan kampanya ile MP3 veya MP4 çalar alanlara AveaMüzik’ten 200 adet MP3 indirme hakkı ücretsiz olarak sunuluyor. Alışveriş sırasında verilen hediye kartlarının arkasındaki şifreyi başına MUZIK yazarak (örnek: MUZIKxxx) 5555’e kısa mesaj gönderen Avealılar, şifreyi kullandıkları günden itibaren 30 gün süre ile ücretsiz Maxi Paket üyeliği kazanıyor.

Aboneler, paket kapsamında AveaMüzik portalında yer alan şarkılar içinden 150 yerli, 50 yabancıolmak üzere toplam 200 adet MP3’ü bilgisayarlarına ya da cep telefonlarına indirebiliyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*