En eğlenceli mobil uygulamalar

Tüm gün evde oturmaktan canınız mı sıkılıyor? O zaman can sıkıntınızı geçirecek bu eğlenceli mobil uygulamalara bakmalısınız.

JibJab

Bu uygulama sayesinde kendinize eğlenceli animasyon klipler hazırlayabilirsiniz. Yüzünüzü komik GIF’lere, çizgi roman karakterlerine dönüştürebilir, özel günlerde kullanabileceğiniz temalı arkaplanlar kullanabilir, klibinize müzik ekleyebilirsiniz.


AutoRap by Smule

Bu uygulama bir rap karaoke uygulamasıdır. İçinde Eminem, Drake, Snoop Dogg gibi birçok rapçinin parçalarının ritimleri var ve siz de bu şarkıları kendiniz söyleyebilirsiniz.


GIF Maker

Kendi video veya fotoğraflarınızdan eğlenceli gifler yapabilir ve arkadaşlarınıza bu giflerle şaşırtabilirsiniz!


Anchor

Kendi podcastlerinizi oluşturmanızı sağlayan bu uygulama ile ses dosyalarınızı düzenleyebilirsiniz.


Google Ödüllü Anketler

Google, kullanıcı anketleri doldurmanız karşılığında Google Play Store’dan sanal para hediye ediyor.


Muzei

Muzei uygulaması, duvar kağıdınızı her gün farklı bir sanat eserine çeviriyor.


Google Sky Map

Telefonunuzu gökyüzüne doğru tutun ve takım yıldızlarının ismini öğrenin.


Fabulous

Bu uygulama, bilimsel olarak kanıtlanmış tekniklerle yola çıkarak, alışkanlıkları 19 günde değiştirmenizi sağlıyor. Günlük çalışma ve egzersizlerle bunu sağlayan uygulama, küçük adımlarla başlayıp hedefinize ulaşmanız için oldukça yardımcı oluyor.


Draw Something

Bu oyunun amacı, amatörce çizilmiş bir objenin ne olduğunu tahmin edebilmek. İşin eğlenceli tarafı, çizilen resimlere yorum yapabiliyorsunuz. İsterseniz Facebook ve Twitter üzerinden arkadaşlarınızla eşleşebilir isterseniz de onlie olarak rastgele bir oyuncuyla eşleşebilirsiniz.


Prune

Bu oyunda amacınız bir ağaç yetiştirmek. İhtiyacı olan güneş ışığı, budama gibi koşulları sağlayıp etrafındaki zehirli otları ağaçtan uzak tutmanız gerekiyor. Gittikçe zorlaşan bu oyunda daha sonra çiçeklerden yeni ağaçlar büyütebiliyorsunuz.


İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*