Buzdolabınızı renklendirmenin 12 basit yolu

Mutfağınıza farklı bir hava katmak istiyorsanız buzdolabınızı dönüştürün!


Basit, hızlı, canlı
Beyaz buzdolabından sıkıldıysanız, en basit ve en hızlı karar rengini değiştirmektir. Bunu boya, fırça ve maskeleme bandı kullanarak yapabilirsiniz.
Boyamadan önce yüzeyin iyice temizlenmesi önemlidir. Yağdan arındırmalı ve zımparalanmalı, ardından boyanmaması gereken tüm parçaları maskeleme bandı ile kapatmalısınız. Ayrıntılı öğreticiyi burada bulacaksınız.


Çizgiler
Şerit halinde bantlar kullanarak buzdolabınızı altın çizgili bir kostümle giydirebilirsiniz. İhtiyacınız olan tek şey sabır ve altın koli bandı. Mağazada bulamazsanız, kendinden yapışkanlı bir altın kağıt kullanabilirsiniz. İşin püf noktası; çizgilerin genişlik ve aralıklarını ölçmeniz ve maket bıçağı ile özenli bir şekilde kesmeniz gerekiyor.


El yapımı stickerlar
Bu süsleme için kendinden yapışkanlı kağıt, keçeli kalem, makas, küçük mıknatıslar ve hayal gücünüzü birleştirmeniz gerekir. Geri kalanı ise çok kolay; çizin ve yapıştırın.


Eski püskü romantik şıklık
Bu Fransız stilini buzdolabınıza uygulamak için tek ihtiyacınız kullanmadığınız bir çerçeve, yapıştırıcı ve boya.


Yaratıcılık için en iyi yer
Ortak bir mutfak eşyası, çocuklar ve yetişkinler için bir kara tahta olabilir. Not almak ve alışveriş listeleri yazmak için güzel bir yer, değil mi? Nalburdan satın alabileceğiniz özel kara tahta boyası kullanarak buzdolabınızı dönüştürebilirsiniz.


Retroya dönüş
Evlerinde retro bir dokunuşa sahip olmak isteyenler için harika bir fikir. Tek ihtiyacınız olan kendinden yapışkanlı kağıt ve zaman ayırmak. Sabır ve hassasiyet, buzdolabınızın bu şekilde havalı görünmesine yardımcı olabilir.


Canlandırıcı vinil çıkartmalar
Keyifli gülümsemeler ekleyerek mutfağınızın havasına kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Her zevke uygun bu vinil çıkartmalar size yardımcı olacaktır. Uygulaması kolaydır ve istediğiniz tasarımı seçebilirsiniz.


Tuval olarak buzdolabı
Boyamayı sevenler için buzdolabını tamamen dönüştürmek bir zevk olacaktır. Bir astar, boyalar, fırçalar, kurşun kalemler ve maskeleme bandına ihtiyacınız olacak. Seçtiğiniz boyaya uygun bir cila ile de son katmanı bitirebilirsiniz.


Kırkyama buzdolabı kapısı
Radikal değişikliklere ihtiyacınız yoksa ve sadece buzdolabınızı biraz dekore etmek istiyorsanız, bu kırkyama tekniğini seveceksiniz. Kırkyama tekniğini kullanarak düz mıknatıslar, kumaş ve yapıştırıcı ile buzdolabının tamamını veya sadece küçük bir bölümünü dönüştürebilirsiniz.


Sıkıcı bir mutfak için modaya uygun çizgiler
Buzdolabınızın sadece bir tarafını dönüştürseniz bile mutfağınızda bambaşka bir hava yaratmış olacaksınız. Kendinden yapışkanlı kağıt, boya ve maskeleme bandı kullanarak çizgiler oluşturabilirsiniz. İstediğiniz renkleri kullanın ve çizgiler istediğiniz yöne gitsin, yaratıcılığınızı kullanın!


Dekupaj tekniği ile süsleme
Dekupaj tekniği, buzdolabınızı dönüştürmenize yardımcı olabilir. Ona yeni bir hayat vermek için güzel bir baskıya, fırçalara, PVA yapıştırıcısına, akrilik boya ve akrilik vernikli kağıt mendile ihtiyacınız olacak.


Viva geometri!
Modern bir mutfak içi geometrik desenleri kullanabilirsiniz. İhtiyacınız olan tek şey kendinden yapışkanlı kağıt veya yapışkan bant, bir kalem ve bir kağıttır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*