Angelina ve Jennifer’ın bitmeyen savaşı

Eski eşi Brad Pitt’i Angelina Jolie’ye kaptırmayı bir türlü hazmedemeyen Jennifer Aniston, hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.


Eski eşi Brad Pitt’i Angelina Jolie’ye kaptırmayı bir türlü hazmedemeyen Jennifer Aniston, hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattığı kitabında, Jolie için “O, iyilik meleğini oynayan kötü bir insan” dedi.


Jennifer Aniston ile Angelina Jolie arasında esen sert rüzgârlar bir türlü durulmuyor.


Aralarındaki gerilim Aniston’ın eski eşi Brad Pitt’i Jolie’ye kaptırmasından sonra başlayan iki oyuncu, her fırsatta birbirlerinden hiç hoşlanmadıklarını hissettirmeyi sürdürüyor. Son olarak, otobiyografik bir kitap yazan Aniston, kitabında Jolie ile ilgili sert eleştirilerde bulundu.


‘İyilik meleğini oynuyor’
Amerikan Now Dergisi’nin haberine göre, Aniston, kitabında şu ifadelere yer verdi: “Angelina Jolie özel hayatındaki yakışıksız hareketleriyle imajını çok zedeledi.


BM Büyükelçisi olması, sosyal sorumluluk projelerinde görev alması hatta dünyanın dört bir yanından evlat edindiği çocuklar bile onun zedelenen imajını düzeltmek için yaptığı sahte faaliyetlerdir. Angelina iyi bir insan değil, aksine kötü biri. İyilik meleği gibi görünerek insanların gözünü boyamaya çalışıyor.” Hollywood kulislerinde, Aniston’ın hakkında yazdıklarına çok sinirlenen Jolie’nin intikam almak için kolları sıvadığı konuşuluyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*