Annelerin sinir bozucu 7 özelliği

Bu konuda daha önce bir yazı yazılmamış olabilir. İşte size annelerden duyabileceğiniz 7 sinir bozucu söz.

Hamileyiz!  

Bu çok itici ve aptalca bir söylem. Hamilelik annelere özgü bir durumdur ve baba adayını bu şekilde kapsamamalıdır.

 


Bebek şişliği 

Sanırım bu filmlerdeki şımarık ve sığ kadınlardan öğrenilmiş bir deyim. Estetik olarak çok da şık görünmeyen bir durumu pazarlama yöntemi de olabilir. Ve hamile kadınlar da çok şirin görünür aslında. Hamilelik işte, ne olabilir ki?

 


Anı yaratmak 

Anı, insanın başına gelen bir şeydir, planlanmış olamaz. Anı yaratmak, yaratmaya çalışmak yapay ve anlamsız bir şeydir. Anı, herhangi bir metin ya da beklenti olmadığında değerlidir.

 


Özel birleşme zamanı 

Eskiden her şey daha basitti ve özel birleşme zamanı, çocuklarınızla birlikte vakit geçirdiğiniz zamanlara denirdi, özel olarak yaptığınız veya ajandanıza not aldığınız zamanlara değil. Şimdi özel yağlar, gül yaprakları, loş ışıklar ve Facebook statüsü ile birlikte yaşanıyor.

 


Kaplan anne 

Evet diktatör anneler! Çok sıkıcı. Hırslı insanlar, çocuklarını da her alanda mükemmel yetiştirmek istiyor. Müzik dersleri, spor, akademik çalışmalar vs. Daha rahat ve daha uysal annelere, ‘Koala Annelere’ ihtiyacımız var.


Hiperaktif çocuk 

PC dünyasından bir PC kelimesi. Hiperaktif çocuklar, enerjik, atılgan olurmuş ancak bunlar zaten ‘yaramaz’ bir çocuğun özellikleridir. Çocuklar 8 yaşına kadar enerji topu gibidir. Sonra da büyürler, bu yeni bir şey değil.

 


Takma isimler 

Kadınların, ya da annelerin çeşitli şeylere taktıkları çok rahatsız edici isimler vardır. Vajina ‘aşkın kurabiye çatlağı’ ya da partnerlerinin penisine ‘gıdıklama çubuğu’ demeleri gibi. Lütfen böyle bir alışkanlığınız varsa son verin. 

 


İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*