Beyaz tişört deyip geçmeyin!

Beyaz tişört seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli özellik; üzerinize sımsıkı yapışan beyaz tişörtler yerine hafif dökümlü modelleri seçmeniz. Zeynep İlkay sizin için beyaz tişört seçimini yazdı.


“Back to basic” furyası moda dünyasını etkisi altına almışken bir gardırop klasiği olan beyaz tişörtlerden bahsetmemek olmaz.


Üstelik beyaz tişört deyip geçmemek lazım bu tişörtler her kıyafetle kombinlenebiliyor.


Beyaz tişört seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli özellik; üzerinize sımsıkı yapışan beyaz tişörtler yerine hafif dökümlü modelleri seçmeniz.


Beyaz tişörtleri kombinleyebileceğiniz parçalar çeşitlilikte sınır tanımıyor.


Hemen hemen her tarza uyum sağlayan bu parça her kadının sahip olması gereken klasiklerden…


İşte beyaz tişörtle yapabileceğiniz kombin önerileri:


Beyaz Tişört&Blazer Ofiste ya da iş görüşmelerinde stil sahibi görünmek ve klişelerden uzaklaşmak için takım elbise ya da blazer ceketlerinizin altına gömlek yerine beyaz basic tişört giymeyi deneyin. Bu sayede ofis stilinizi sıkıcılıktan kurtarabilirsiniz.


Beyaz Tişört&Etek Basic tişörtü sportif parçaların yanı sıra şık parçalarla da kombinlemek mümkün. Şık bir kalem etek ya da kabarık etekler bu konuda size yardımcı olacaktır. Farklı tarzda parçaları bir arada kullanmaktan çekinmeyin.


Beyaz Tişört&Jean Beyaz tişörtün en çok yakıştığı parçalar hiç şüphesiz jeanler. Boyfriend, skinny jean gibi pantolonların yanı sıra jean şortlara da çok yakışıyor. Yaza geri sayım başlamışken bu ikiliyi birlikte kombinlemeyi unutmayın.


Beyaz Tişört iddialı bir deri pantolonu dengelemenin sırrı basic bir beyaz tişörtte saklı.


Beyaz Tişört&Beyaz Beyaz tişörtün çok yakıştığı bir diğer parça ise beyaz renki kıyafetler. Baştan ayağa beyaz trendini de yakından takip eden bu ikili için beyaz tişörtünüzü beyaz şort, pantolon ya da etekle tamamlayabilirsiniz.


Beyaz Tişört&Beyaz


Beyaz Tişört&Beyaz


Beyaz Tişört&Beyaz


Beyaz Tişört&Beyaz


Beyaz Tişört&Beyaz


Beyaz Tişört&Beyaz

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*