Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep’in belediye başkan adaylarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep’in belediye başkan adaylarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep’in belediye başkan adaylarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karataş Spor Salonunda düzenlenen toplantıda partisinin Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

Gaziantep’in Belediye Başkan adayları

– Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı: Fatma Şahin

– Şahinbey ilçe Belediye Başkan adayı: Mehmet Tahmazoğlu

– Şehitkamil ilçe Belediye Başkan adayı: Rıdvan Fadıloğlu

– Araban ilçe Belediye Başkan adayı: Mehmet Özdemir

– Islahiye İlçe Belediye Başkan adayı: Kemal Vural

– Nizip ilçe Belediye Başkan adayı: Mehmet Sarı

– Nurdağı ilçe Belediye Başkan adayı: Ökkeş Kavak

– Yavuzeli İlçe Belediye Başkan adayı: Mustafa kemal sakaroğlu

– Oğuzeli ilçe Belediye Başkan adayı: (Cumhur ittifakı) Mehmet Sait Kılıç

– Karkamış ilçe Belediye Başkan adayı: (Cumhur ittifakı) Mehmet Seydi Yılmaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

“20 yıl önceki Gaziantep’i düşünün, bir de bugünkü Gaziantep’i düşünün. Nereden nereye geldik ve şu 16 yılda 35 katrilyon Gaziantep’e yatırım yaptık. Çünkü Gaziantep buna layıktır. Gaziantepli buna layıktır. Yeni yönetim sistemiyle, yeni Cumhurbaşkanlığı sistemiyle daha farklı bir döneme giriyoruz. 31 Mart akşamına hazır mıyız? Sandıkları patlatıyor muyuz? Bu zillet ittifakı mıdır, İllet ittifakı mıdır nedir? Bunlara Cumhur İttifakı olarak gereken dersi veriyor muyuz? Gelin Rabiamızı burada yapalım ve ısınalım”

“Gaziantep Suriye’deki kriz karşısında gösterdiği şefkatli duruş karşısında tüm dünyaya insanlık dersi verdi. Teröristlerden arındırılan bölgelerin yeniden ayağa kaldırılması konusunda da büyük bir fedakârlık yaptı. Hem sınır ötesinden saldırılarda hem de sınır ötesindeki saldırılarda şehit olanları rahmetle yâd ediyorum. Şehitler tepesini boş bırakmayan tüm kahramanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Şehrin nüfusunun yüzde 20’sine ulaşan muhacirlere ensarlık yapan Gaziantepli kardeşlerimin her birine teşekkür ediyorum”

“Cumhur ittifakı ile kurduğumuz gönül birliğine özellikle sahip çıkacak ve inşallah hep birlikte en yükseğe çıkaracağız. Gaziantep’ten rekor oy oranı bekliyorum. Millet Bahçemize, Hasan Celal Güzel’in adını verdik. İkinci millet bahçesini eski stadyumun yerine yapıyoruz”

“Yerel ve yatay mimari ile inşa edeceğimiz 50 bin konutluk yeni bir şehri; tüm ticari kültürel alanlarıyla birlikte kuruyoruz. Bunu şimdi Türkiye’de şu anda sadece Gaziantep yaşıyor. Bu projenin ilk etabında halen 2795 konutun inşası ile yol çalışmaları devam ediyor”

“Amanos dağlarını tünelle geçeceğimiz, içinde viyadük ve tünellerin de olduğu Dörtyol Hassa yoluyla ilgili adımı inşallah bu yıl içinde atmaya başlıyoruz”

“Bir gece ansızın gider gereğini yaparız. Türkiye’yi Suriye’den uzak tutmak isteyenlerin derdi bataklığı derinleştirmek”

“Kendi sınırlarımız içindeki vatandaşlarımız kadar sınırlarımızın ötesindeki kardeşlerimizin de haklarını, hukuklarını korumak görevimizdir. Türkiye’nin, Suriye, Irak, Kıbrıs, Balkanlar, Kafkaslar politikalarını anlamak isteyenler gelip Gaziantep’e baksınlar. Biz bölüşmenin bereketine inanan bir milletiz. Biz bir tas çorbayı Çanakkale’de nasıl bölüştüysek burada da aynı şekilde bölüşüyoruz, bölüşmeye devam edeceğiz. Biz biliyoruz ki sevgililer sevgilisi Peygamberimiz ne buyuruyor? “Veren el alan elden hayırlıdır” Yine böyle devam edeceğiz. Siyasette, ekonomide elimizdeki imkanları dostlarımızla paylaşmaktan memnuniyet duyuyoruz”

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*