Düşük bütçeli evlenme teklifi etmenin 6 yolu

Uzun zamandır beraber olduğunuz kişiyle arık hayatınızın geri kalanını birlikte geçirmenin zamanı geldiğini düşünüyor ve evlenme teklifi etmeyi planlıyor olabilirsiniz. Ancak günümüzde evlenme teklifleri çok önemseniyor ve genellikle özel bir ortam yaratmak için yüksek miktarlarda para harcanıyor. Önemli olan sevgiyse, küçük dokunuşlarla bu özel anı unutulmaz yapabilirsiniz. Peki, düşük bütçeli evlenme teklifi etmenin yolları nelerdir?

Mum ışığında akşam yemeği

Güzel planlanmış bir mum ışığında akşam yemeği en iyi seçeneklerden biridir. Klişe fakat evlenme teklifi etmek için mükemmel bir zamanlama…

İlk buluştuğunuz yere gidin

İlk çıktığınız yere giderek orada muhteşem bir evlenme teklifi edebilirsiniz. Hem eski anıları pekiştirir hem de unutulmaz bir konsept yaratmış olursunuz.

Fotoğraf kabini

Bir fotoğraf kabinine girip eğlenceli fotoğraflar çekinirken, o an evlenme teklifi etmek hem samimi olur hem de ortaya şaşırtıcı ve eğlenceli fotoğraflar çıkabilir.

Yeteneğinizi fırsata çevirin

Eğer bir yeteneğiniz varsa ya da sanatla uğraşıyorsanız, bunu bir fırsata çevirebilirsiniz. İyi bir çizerseniz, sevgilinize bir portre çizebilirsiniz. Eğer sesiniz güzelse, bir şarkı besteleyebilir ve ona söyleyebilirsiniz. İyi bir aşçıysanız, en güzel akşam yemeğini hazırlayarak evlenme teklifinizi edebilirsiniz.

Evinizi kullanın

Böyle durumlarda en maliyeti düşük yer eviniz olabilir. Bu noktada yaratıcı olmanızda fayda var.Evinizin özel bir bölümünü, çok sayıda ışıkla yenileyebilir ya da farklı tarzda dekor edebilirsiniz.

Anılarınızdan oluşan bir kitap

İlişkinizde yaşadığınız en güzel anların fotoğraflarını bir kitap olarak hazırlayabilirsiniz. Bu kitaba bakarken, içerisinde “Benimle evlenir misin?” yazan bir fotoğrafa rastlamak, sevgilinizi etkileyebilir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*