Facebook çöktü mü? Facebook neden açılmıyor?

Facebook çöktü mü? Facebook neden açılmıyor?

Facebook çöktü mü? Facebook’a girişte erişim sıkıntısı yaşıyor ve Facebook’a erişim sağlanamıyor. Facebook’a Türkiye’den neden erişim sağlanamıyor, Facebook neden açılmıyor, neden girilmiyor? kullanıcılar tarafından araştırılan konulan arasında. İşte son gelişmeler…

Facebook çöktü mü? Facebook neden açılmıyor?Facebook hesapları ve sayfaları bulunan kişiler erişim sıkıntısı yaşıyor. Facebook’a Türkiye’den neden erişim sağlanamıyor, Facebook neden açılmıyor, neden girilmiyor? kullanıcılar tarafından merak ediliyor.

Dünyanın en çok zaman geçirilen ve kullanılan sosyal paylaşım platformu Facebook’a bir süredir Türkiye’de erişim sağlanmıyor. Türkiye’den çok sayıda kullanıcı Facebook’a giriş yapmakta zorlanıyor. Peki Facebook çöktü mü? Dünyanın en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesi Facebook, kısa bir süredir giriş yapılamama sorunuyla karşı karşıya kaldı.. Türkiye’den bir çok kullanıcının Facebook hesaplarına giriş yapamadıkları görülürken yaşanan durumun nedeni ise merak konusu oldu. Milyonlarca kullanıcı, Facebook çöktü mü? ya da yasaklandı mı gibi sorular sormaya başladı.

Türkiye genelinde çok sayıda kullanıcı, Facebook’a erişimde sıkıntı yaşıyor. Facebook’tan yaşanan sıkıntıya dair bir açıklama yapılmazken, hesaplarına ya da belli sayfalara ulaşmaya çalışırken sıkıntı yaşayan kullanıcılar, ‘Sorunun kısa sürede çözülmesi için çalışmaların devam ettiği’ yönünde uyarı mesajları aldı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*