Kadın 36. bölüm yeni fragmanı yayınlanacak mı | Sarp, Bahar’ın yaşadığını öğrenecek mi? | Kadın 35. bölüm, yeni fragman

Kadın 36. bölüm yeni fragmanı yayınlanacak mı | Sarp, Bahar’ın yaşadığını öğrenecek mi? | Kadın 35. bölüm, yeni fragman

Kadın 36. bölüm yeni fragmanı yayınlanacak mı | Sarp, Bahar’ın yaşadığını öğrenecek mi? | Kadın 35. bölüm, yeni fragman. Kadın 35. Bölümde heyecanın dozu giderek yükseliyor. Sarp’ın hayatta olma düşüncesi Bahar’ı her geçen gün umutlandırırken hayatta kalmak için tek şansı Şirin’dir. Şirin’in ise Suat’la yaptığı yeni planları var. Bahar ve Sarp’ın karşılaşma anlarına adım adım yaklaşılırken olaylar nasıl gelişecek? Kadın 36. Yeni bölüm fragmanı yayınlanacak mı? Son bölümde neler olacak?

Kadın 36. bölüm yeni fragmanı yayınlanacak mı | Sarp, Bahar’ın yaşadığını öğrenecek mi? | Kadın 35. bölüm, yeni fragman. FOX TV’nin sevilen dizisi Kadın 35. Bölümüyle bu akşam ekranlarda. Kadın yeni bölümde hayranlarını yine ekran başına kilitleyecek. Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığıKadın dizisinde heyecan hız kesmeden devam ediyor. Kadın 36. Yeni bölüm fragmanı yayınlanacak mı? Son bölümde neler yaşandı? İşte detaylar…

 

KADIN 33. YENİ SEZON FRAGMANI

KADIN 36. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANACAK MI?

Kadın dizisinin 36. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANACAK MI sorusu dizinin izleyicileri tarafından sorgulanıyor.

KADIN SEZON FİNALİNDEN NELER YAŞANMIŞTI?

Enver’in hastaneye kaldırıldığını öğrenen Bahar büyük bir paniğe kapılır. Sarp ile karşılaşan Hatice ise bütün suçun Sarp’ta olduğunu düşünmektedir. Bahar, Arif’in itirafından sonra ona daha yakın davranmaya başlar. Arif’in ise Bahar’a olan sevgisi ise her geçen gün daha da artmaktadır. Şirin babasının başına gelenlerden dolayı kendini suçlar. Sarp’ı kaybetmekten korkan Pırıl, tüm olanlardan sonra Sarp’ı tekrar Amerika’ya gitmek için ikna etmeye çalışır. Sarp’ı ise büyük bir sürpriz beklemektedir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*