Makyaj Stilleri: Çekici Stil

Makyaj stillerini anlattığımız yazı dizimizin bu bölümünde çekici makyaj stilini anlatıyoruz.


Yanınızdan geçtiğinde içinizde bir daha bakma isteği uyandıran, dişiliğe dair ne varsa üstlerinden taşan kadınlar vardır, işte bu kadınlar çekici stilin kadınlarıdır. Genellikle vücut hatlarına oturan kıyafetler giymeyi tercih ederler. Üzerlerinde deri parçalar, kaliteli kumaşlar, leopar desenler görmeye alışkınsınızdır. Pastel tonlardan ziyade net ve keskin renkleri tercih ederler. Salaş pantolonlar, üstten dökülen kazaklar, bol tişörtlere kendilerinde tahammülleri yoktur. Stiletto ayakkabıları, uzun topuklu çizmeleri çok severler.


Yoğun makyaj yapmaktan çekinmezler
Buğulu göz makyajlarını koyu renk rujlarla kullanmaktan korkmazlar. Kapatıcılığı yüksek fondötenler ile mat bir cilt tercih ederler. Kırmızı rujlar favorileridir. Bakkala giderken bile harika görünmeyi başarırlar. Kontür uygulaması onlar için bir el alışkanlığıdır. Seksi olmak için aşırıya kaçmamak gerektiğini de bilirler.


Saçları en büyük silahlarıdır
İdeal uzunlukta ve daima bakımlı saçları dokunma hissi uyandırır. Genellikle herhangi bir toka ile saçlarının özgürlüğünü kısıtlamak istemez. Saçlarını salarak uçuşmasına izin verir. Kuaförden çıkmış gibi yapılı saçlar yerine sahil dalgası gibi doğal dağınık dalgalar kullanırlar. Hem makyaj konusunda hem de saç konusunda doğuştan yetenekli gibidirler fakat kendilerini şımartmak için kuaföre gitmeye bakım yaptırmaya bayılırlar.


Gece makyajında gizem
Gündüz yaptıkları makyajın sadece rujunu değiştirerek ve saçlarıyla bir iki oynayarak geceye hazır hale gelebilirler. Buğulu ve yoğun göz makyajı ile geceleri gizem yaratmayı çok severler. Hem dikkat çeker hem de merak edilirler. Stilettolar ile spor ayakkabıdan daha rahat yürürler.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*