Mistik köprüler…

Köprülerin etkileyici güzellikleri…

Göksel Rüya
Bu etkileyici köprü bulutların arasında çok güzel görünüyor. Önümüzdeki yıllarda bunun olması harika olurdu. Dünyada yedi milyardan fazla insan var ve bu sayı artıyor. Bu nedenle gökyüzü köprüleri merak konusudur. Eğer bir gün bu göksel kulelere sahip olursak, her durumda buralarda yaşamak hakkında düşünmek iyi hissettiriyor.

İnanılmaz İnşaat
Birçok insanın çalıştığı inşaatları, inşa etmek son zamanda talep edilen bir iş haline geldi. Bu resim bize inanılmaz güzellikteki bir köprüyü ve arkasındaki şahane arka planı göstermekte. Bu fotoğraf insanların inanılmaz ve güzel yapılar yaratabileceğinin kanıtı.

Aklın Almadığı
Bu ormanın saklı köşesindeki antik görünümlü köprü, oldukça güzel hisler uyandırıyor insanda. İnsana hem şaşkınlık veriyor hem de hüzün. Ve kayıp bir alemden çıkıp bize doğru geliyor. Sevdiklerinin elinden tutup gözlerden uzak bir şekilde bu köprüden karşıya geçmek oldukça çekici bir deneyim olsa gerek.


Kesinlikle Heyecan Verici
Bu fotoğraftaki köprü çok ilginç gözüküyor. Kendini karşıdan karşıya geçerken resmetmek zor olsa da, bu çok heyecan verici bir deneyim olsa gerek. Karşıdan karşıya geçmeye korkabilirsin ama endişelenme, kendine bunu ilk yapan kişi olmadığını anımsat ve emin ol son kişi de sen olmayacaksın.


Öteki Dünya Köprüsü

Bu mükemmel köprü başka bir dünyadan gelen bir yapı gibi gözüküyor. Yansıması ile beraber oluşturduğu tam yuvarlağa bakakalıyor insan. Çocukken hepimiz var olmayan ülkelere, diyarlara yolculuk yapmışızdır rüyalarımızda. Bunlar bizim yetişkinlerin dünyasındaki gerçekliklerden kaçımızıdır. Bugünün çocukları da aynı şeyi yapıyor. Önemli olan bizim oralardan her zaman geri dönüşümüzdür.


Cesaretlendiren Fotoğraf

Fotoğraftaki köprü ve açık gökyüzü size dışarı çıkmak ve bisikletle gezmek gibi dürtüler üretiyor. Neredeyse bakarak temiz havayı hissedebilirsiniz. Çantanızı toplayın ve dağlara çıkın. Yanınıza yiyecek bir şeyler almayı unutmayın.

Doğa Ana Yaratıcıdır

Bazı yapılar üreten tıpkı köprüler gibi sadece insanlar değildir. Doğa ana’da çok yetenekli bir üreticidir. Fotoğrafta da gördüğünüz gibi onun işleri insanlarınki kadar güzeldir. Bu sonbahar tarzındaki inanılmaz ağaç köprüsüdür.


Dost ya da Düşman?

Sislerin içinden gördüğünüz bu muhteşem eve ancak bir köprü aracılığı ile geçebilirsiniz. Belki hayatınızın aşkı sizi orada bekliyor kim bilir. Antik zamanlarda sizin önce dost mu düşman mı olduğunuzu kanıtlamanız gerekirdi. Aksi takdirde köprüler indirilmezdi.


Daha Basit Hayat

Arka planda bir evin silueti var. Bu sade ev bir parça basit tahta parçasının br köprüye dönüştüğü yapıdan geçerek ulaşılan bir yolu var. Sizin tarlalardaki yaşadığınız zorluklar bir yana akşama eve ailenize gidip sıcak yemeğinizi yemek büyük bir mutluluk.


Rüya Gibi Sahne
Bunun gerçek olduğuna inanmak oldukça zor. Bu resimde kusursuzluğu görüyoruz; renkler, ağaçlar, çayır, köprü ve hepsi… Bu küçük köprüdeki güzellik bizim insan varlığındaki narinliği görmemizi sağlıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*