Oyun meraklılarına müjde

Oyun meraklılarına müjde

Rock Hippo Productions Ltd, hızlı ve öfkeli MMO-TPS (Büyük Multiplayer Online Üçüncü Kişi Nişancı) MicroVolts için Açık Betanın bugün başlayacağını duyurdu.

Oyun şu anda herkese açık ve artık beta anahtarlarına gerek duyulmuyor. Yeni online oyun modu “Eleme” ile iki yeni harita “Şato” ve “Araba Mezarlığı”, Açık Beta’ya eklenen yeni özellikler arasında. Ayrıca, eklenen başarı koleksiyonu sistemiyle, oyuncular seçkin becerilerini gösterebilecekler. Bireyselleşme fanları, yeni kişiselleştirme özelliklerinin de oyuna eklendiğini görecekler. Yeni oyun özelliklerine ilave olarak, web sitesinin görünümü de tamamen değiştirildi.

Club House’ta yapılan birçok güncelleme, oyunculara daha da fazla topluluk özelliği sağlıyor. Kapalı Beta’ya katılan oyuncular, oyunun ve sunucuların test edilmesine yardımlarından ötürü, karakterleri için özel bir aksesuar olan “Günün Hediyesi”ni kazanacak. Erken kaydolan oyuncular, sınırlı sayıdaki özel Rock Hippo kostümü için kullanılabilecek “Ana Beta Anahtarı”nı almıştı.

http://www.MicroVolts.com/. Siteyi düzenli olarak güncelleyerek, geleceğin oyuncularına oyuna dair fikir ve Açık Beta sırasında gerçekleşecek oyun içi etkinliklere ilişkin bilgi veriyor.

Oyuncuları, gerçek boyutlu bir dünyada oyuncak boyutunda figürler arasındaki bir savaşın içinde bırakan MicroVolts, iki oyuncunun aynı görünmemesi ve hissetmemesini sağlayan büyük bir özelleştirme seçeneğiyle dört farklı karakter sunuyor. Buna ilave olarak, görsel açıdan zengin, dinamik dünyalar ve silah bolluğu, MicroVolts’u aksiyon oyuncularını bir araya toplayan adrenalin dolu, hızlı bir nişancı oyunu haline getiriyor.

Uzmanlaşması kolay kontrolleriyle, MicroVolts yeni ve deneyimli oyuncular için ideal olmasının yanında, zengin sosyal medya özellikleriyle gerçek bir topluluk hissi sunuyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*