Yaza bu selülit ve sıkılaştırıcı kremler ile hazırlanın

Selülit ve sıkılaştırıcı kremleri marka marka sizler için değerlendirdik.

Chanel Body Excellence Slim

Body Excellence Slim’in özel aktifi ADİPOFİT, Dna Chips tekniği kullanılarak üretilmiş olup, en etkili inceltici aktif olarak seçilmiştir. Body Excellence serisinin ana aktifi Purple Bengle PFA, Chanel’e özel çoklu bölünme yöntemiyle elde edilmiş bir aktif olup kolajen, elastin ve glikan üretimini hızlandırır. Sürüldüğünde diri ve sıkı bir vücuda kavuşmanızı sağlar. Ürünü kullanmaya başladığınız günden itibaren bir haftanın sonunda etkisi görülür.

 


Clarins Lift Minceur Haute Definition

Peru sarmaşığı, çam kabuğu özü ile mavi kantaron özlerinin bileşimi, sıkılaştırma, inceltme etkisiyle en inatçı selülitlerin azalmasını sağlar. Selülitin oluşturduğu kötü görüntüyü yok etmeyi amaçlayan kremsi bir jel dokuya sahiptir.

 


Florame Sıkılaştırıcı ve İnceltici Vücut Yağı

Dokuz çeşit organik esansiyel yağ ile selüliti azaltmak için formüle edilmiştir. Kafeince zengin Guarana, Yeşil Kahve ve Yeşil Çay ekstreleri selülit ve portakal kabuğu görünümünü azaltır. E Vitamini ve Organik sabit yağlarla zenginleştirilmiş formülü cildinizi besler. Macadamia fındığı mikro sirkülasyonu artırır, papatya yağı vücudunuzu sıkılaştırır, kıvrımlarınızı yeniden şekillendirir.

 


Juvena Body Adoration Firming Performance

Bu krem, canlandırıcı ve aktif bileşenleri sayesinde selülit oluşumunu yavaşlatır. İçeriğinde yer alan nar özleri inceltir ve cildi matlaştırır. Arpa özü mikro dolaşımı hızlandırır, yağ depolarının büyümesini engellemeye yardımcı olur. Suyun muhafaza edilmesini kolaylaştırır. Cilt kısa sürede daha sıkı bir hale gelir. Göbek, kalça ve kol çevresinde rahatlıkla kullanılır.

 


Murad Firm and Tone Serum

Selülit ve Çatlaklara Karşı Serum’un cildin genel görünümünde %80’e, selülit ve çatlakların görünümünde %69’a varan etkili sonuçlar verdiği klinik araştırmalar sonucu kanıtlanmıştır. Dr. Murad’ın geliştirdiği bu serum kan dolaşımını hızlandırmaya yardımcı olur. Çatlak görünümünü azaltır ve pürüzsüz ipeksi bir cilde kavuşmanızı sağlar.

 


Orlane B21 Gel Minceur Destockant

Orlane, Sirtuin’i aktive eden lotus ekstresi ile inceltici etkiyi arttıran kafeini bir araya getirerek yeni Gel Minceur Destockkant’ı geliştirdi. Sürüldüğünde cildi sıkılaştırır, cildi pürüzsüzleştirip, vücut görünümünü şekillendirir ve tazeler.

 


Shiseido Advanced Body Creator Aromatic Sculpting Gel

Vücut hatlarını incelten, serinletici ve yapışmayan vücut jeli. İçeriğindeki bitki kompleksi, selülit görünümünü azaltırken yağ yakımını hızlandırır. Gözle görülür zayıflatıcı etkiler sağlar. Vücut hatlarını güzel bir şekilde inceltir. Cildi nemlendirir ve elastikiyeti arttırır.

 


Sisley Phyto Svelt Global

Portakal kabuğu görünümü, cilt sıkılığı üzerinde gözle görülen etkiler sağlayan yoğun inceltici bakım kremi. İçeriğindeki acı portakal çiçeği özü ve kafein yağ hücrelerinde yağ birikmesini engellemeye çalışır.

Yeni yağ hücrelerinin oluşmasını yavaşlatır. Dokular içerisinde su tutulmasını önler. Karın, kalça ve kol bölgesinde kullanılabilecek bir sıkılaştırıcıdır.

 


İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*