Kim Kardashian’ın üvey babasıcinsiyet değiştirdi


Kim Kardashian’ın üvey babası Bruce Jenner cinsiyetini değiştirerek kadın oldu. O artık Caitlyn Jenner!
Gün geçmiyor ki Kim Kardashian ile ilgili bir haber çıkmasın. İkinci kez hamile olduğunu henüz duyurmuşken şimdi de dünya basını üvey babasının cinsiyet değiştirmesini konuşuyor.


Olimpik atlet ve ABD’li televizyon yıldızı Bruce Jenner cinsiyet ameliyatı olarak kadın oldu. O artık Caitlyn Jenner!


Eski atlet dünyaca ünlü dergi Vanity Fair’in kapağında yer aldı.


Annie Leibovitz’e Malibu’daki evinde poz veren Jenner, Twitter’dan yazdığı mesajda, “Bu kadar uzun bir mücadeleden sonra gerçek benliğimi yaşadığım için çok mutluyum. Dünyaya hoşgeldin Caitlyn. Onu/beni tanımanız için sabırsızlanıyorum” ifadesiyle bunu resmiyete döktü.


Vanity Fair’in fotoğrafı Twitter hesabından paylaşmasının ardından Caitlyn Jenner hakkında çok sayıda tweet atıldı. Dünya çapında en çok konuşulan konu haline gelen derginin kapağında “Bana Caitlyn deyin” ifadesi yer aldı.


Jenner’ın dün akşam saatlerinde açtığı Twitter hesabı da 4 saat 3 dakikada 1 milyon takipçiye ulaşarak Guinness Dünya Rekorlar Kitabı’na girdi.


Kapağın yayınlanmasının ardından Jenner’ın kızlarından da destek gecikmedi.


Jenner’ın üvey kızlarından Khloe Kardashian, Instagram’da kapağın fotoğrafını paylaşarak, “Daha fazla gurur duyamazdım! Caitlyn, sen güzelsin!” ifadesini kullandı. Kim Kardashian, “Ne kadar güzel! Mutlu ol, gururlu ol, hayatı kendi yoluna göre yaşa! dedi.


Caitlyn Jenner, dergiye verdiği söyleşide eski eşi Kris hakkında açıklamalarda bulundu. 23 yıllık evlilikleri boyunca eşinin kendisine kötü davrandığını ve kontrolcü olduğunu söyledi.


Jenner, Kris’le boşanma nedenlerinin cinsiyet değiştirmekle bir ilgisi olmadığını belirtti. Artık eski eşinden daha güzel olduğu kesin!


Herkesi oldukça şaşırtan bu görüntüler 66 yaşındaki bir adamın yeni bir hayata nasıl başladığının kanıtı…


Bruce Janner röportajında zaten çok uzun zamandır kendini kadın gibi hisettiğini açıkladı.


Bruce Janner’ın gençliği hep sporla geçmiş, bu azmi atletizm alanında önce ona dünya 10.luğu, ardından da Montréal Olimpiyat Oyunları’nda dünya şampiyonluğunu getirmişti


Ancak Janner katıldığı her programra kendi bedeninin ona ne kadar yabancı olduğunu söylüyor ve bu durumun psikolojisini ne kadar etkilediğini anlatıyordu.


Bu sansasyonel haber hakkında Caps’lerin çıkması da uzun sürmedi.
Hamileliğini yeni açıklayan Kim Kardashian’ın dramı…


Eski kocanız sizden daha iyi gözükürse…


4 saat içerisinde milyonlarca takipçi tarafından takip edilen o hesap!


Yaşadığı tüm bu süreci reality show olarak bizimle de yakında paylaşacakmış…


Zaman içerisinde büyük bir değişim gösteren Bruce geçirdiği estetik operasyonlarla aslında bu durumun sinyallerini verir gibiymiş…

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*